gebruik,
Zonnewarmte
voor een duurzame oplossing

Het hele jaar door!

Onze hoog rendement vacuümbuis zonnecollectoren vangen het hele jaar de zonnewarmte op.

Laagste warmteverlies!

Hoe minder warmteverlies, hoe beter.
Wij behalen dit met onze zeer efficiente vacuumbuizen.

Hoge besparing!

Met onze efficiente vacuumbuis collectoren bespaart u sterk op uw energiekosten

Zonnewarmte

Door goed te luisteren naar u komen wij tot een duurzame oplossing voor uw warmtevraag. Infinity Solar maakt hierbij gebruik van zonnewarmte.

Het gehele jaar

De meeste aanbieders van zonnewarmte systemen passen vlakke plaat collectoren toe. Infinity Solar onderscheidt zich door toepassing van vacuümbuis collectoren. Wij passen vacuümbuis collectoren toe vanwege de hoge efficiency in vergelijking met vlakke plaat collectoren. Het vacuüm tussen de binnenste en buitenste buis creëert een optimale isolatie. Vergelijk het met een thermosfles. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt, zodat ook ‘s winters de maximale hoeveelheid energie wordt opgevangen en opgeslagen voor uw gebruik.

Laagste warmteverlies

Onderstaande tabel geeft het warmteverlies weer van collectoren van Europese leveranciers. De grafiek laat duidelijk zien dat de door Fraunhofer ISE geteste vacuümbuis collector van Infinity Solar beduidend minder warmteverlies heeft dan vlakke plaat collectoren van Europese concurrenten. Minder warmteverlies betekend meer warmte voor u als gebruiker.

Sterke besparing op energiekosten

Door toepassing van een Infinity Solar zonnewarmte systeem met efficiente vacuumbuis collectoren bespaart u sterk op uw energiekosten.
Daarnaast wordt een significant deel van de investering in een zonnewarmte systeem gesubsidieerd.
Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.
zonnecollectoren op dak